Wie komt er bij u trimmen?

Mijn naam is Femke en ik woon in Waalwijk. Een aantal jaren geleden kwamen de eerste twee ragdolls bij ons wonen; Beer en Lily. Een jaar later volgde de derde ragdoll Ianthe en weer een half jaar later kwam ragdoll Poppy bij ons wonen. 

 

In 2017 startte ik Huistijger Kattenoppas en ik heb 2 jaar als kattenoppas aan huis gewerkt. Omdat ik ondertussen ook wilde gaan fokken en omdat ik me wilde gaan specialiseren in het trimmen van katten, ben ik inmiddels gestopt met het oppaswerk. 

 

Via mijn eigen kattentrimster kwam ik in aanraking met de Siberische kat. Dit ras heb ik gekozen om mee te fokken. De voorbereidingen begonnen in 2017 met het bezoeken van diverse shows, het volgen van diverse cursussen en in 2018 zijn er 2 Siberische poezen bij ons komen wonen: Mystic en Tennessee. Inmiddels hebben we in maart 2019 ons eerste nestje mogen verwelkomen en hebben we van dat nestje Aoibhe aangehouden. Ook hebben we een mooie kater mogen verwelkomen. Mocht u meer willen weten over onze cattery of over de Siberische kat, kijk dan op de website van cattery Beautiful Bear

 

Omdat het met zoveel halflangharige katten in huis erg handig is om ook iets van vachtverzorging te weten, ben ik me daar in gaan verdiepen. Ik ontdekte dat er verschillende visies zijn op vachtverzorging. De visie waarin de behandeling zowel kat-, als huid- als vachtvriendelijk is, spreekt me het meeste aan. Daar heb ik een opleiding voor gevolgd en blijf ik me steeds bijscholen. Zie ook de pagina scholing.