Tarieven

Ik werk mobiel en behandel uw kat bij u thuis. Dit betekent dat uw kat geen stress van het reizen hoeft te hebben en fijn in zijn eigen omgeving kan blijven. 

 

Onderstaande tarieven gelden bij een reisafstand binnen 15 kilometer enkele reis van mijn woonadres in Waalwijk. Boven 15 kilometer geldt een reiskostentoeslag.

 

Behandeling


Trimbehandeling: € 54,50

 

Korting elke volgende kat tijdens hetzelfde bezoek: € 10,00

 

Vervolgafspraak binnen 3 maanden: € 49,50

 

Toeslag


Toeslag vilt: € 15,00

 

Toeslag vlooien: € 15,00

 

Reiskosten:

0 - 15 km: gratis

15 - 25 km: € 7,50

25 - 35 km: € 12,50

> 35 km: in overleg

 

Parkeerkosten (indien van toepassing) worden doorberekend 

 

Toeslag roesje: meerkosten dierenarts*

Advies/verkoop


Adviesgesprek: € 22,50

 

Verkoop artikelen zoals een combikam, slickerborstel, rijstzetmeel en het boek 'Klitvrije kat, zo doe je dat!', klik op onderstaande button. 

Een trimbehandeling is altijd inclusief garantie. Wanneer binnen twee weken na de behandeling alsnog klitten in de vacht zijn ontstaan, kom ik deze gratis verwijderen.

 

*Bij een trimbehandeling onder een roesje hanteer ik dezelfde tarieven, hier komt echter wel een factuur van de dierenarts bij vanwege het gebruik van de ruimte en het toedienen van het roesje.

Annuleren of niet aanwezig

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Annuleert u korter dan 24 uur van tevoren dan ben ik genoodzaakt om een trimbehandeling in kosten te brengen, a € 54,50. Ook wanneer u op het afgesproken tijdstip niet thuis aanwezig bent of uw kat is niet in huis, breng ik een trimbehandeling in rekening.

Betalen

Voordat ik aan de trimbehandeling begin, spreek ik met u het te betalen bedrag af. Het bedrag betaalt u na de trimbehandeling contant of ik stuur u een betaalverzoek per whatsapp. Dit is een digitaal betaalverzoek, waar u geen speciale app voor hoeft te installeren. De betaling dient direct na de trimbehandeling te geschieden.