Shop

Ik heb ervoor gekozen om geen grote webshop op te zetten. Ik verkoop alleen een aantal artikelen die onmisbaar zijn voor een goede vachtverzorging, zie het overzicht hieronder. Deze artikelen zijn te koop wanneer ik bij u thuis uw kat kom verzorgen, of stuur even een mailtje naar info@catcoatcare.nl en dan stuur ik de gewenste artikelen op. 

 

Voor informatie over de trimtarieven, klikt u op onderstaande button.

Aanbieding maart

Combikam plus slickerborstel samen voor maar € 10,00

Boek: Klitvrije kat, zo doe je dat!

 

Dit boek (tweede druk) is geschreven door collega-trimmer Wendy Govers - van Thiel. Wendy heeft in dit 165 pagina's tellende boek al haar kennis gedeeld over vachtverzorging. Een echte must-have voor elke kattenliefhebber! Zie ook mijn boekreview voor meer informatie. Aanbieding december: bij bestelling in december worden er geen verzendkosten berekend.

€ 22,50


Combikam

 

Deze kam is volledig van metaal. De afstand tussen de tanden is ruim, waardoor er niet actief ontwold wordt. De tanden zijn afgerond waardoor de kam niet op de huid krast. De lange tanden zorgen ervoor dat ook de langere vacht goed uitgekamd kan worden.

€ 7,50


Slickerborstel

 

Deze slickerborstel is gemaakt om de loszittende haren goed te verwijderen. Je 'danst' er als het ware mee over de vacht. Het handvat is gemaakt van hout, waardoor de haren tijdens het borstelen niet statisch worden. 

€ 5,00


Nagelschaartje

 

De meeste katten zorgen zelf voor hun vacht én voor hun nagels. Soms is het nodig om ze hierbij een handje te helpen. Dit nagelschaartje ligt lekker in de hand en knipt moeiteloos de puntjes van de nagels af. Zorg ervoor dat je de nagels niet te kort knipt, anders knip je in het leven!

€ 5,00


Rijstzetmeel in strooiflacon

 

50 gram rijstzetmeel in een handige, afsluitbare strooiflacon. Rijstzetmeel wordt vooral gebruikt bij vette vachten of wanneer er vloeistof/ontlasting in de vacht zit. Ruim inpoederen met dit 'magische poeder' en vervolgens uitkammen. Geurloos, glutenvrij en 100% veilig voor je kat.

€ 5,00